Most kell a jobbik! De mindennél jobban!

Elértük azt az állapotot, hogy egyetlen igazi jobboldali párt létezik. Ez nem kérdés, ez tény! A Fidesz a maga igazi rendszerváltósdi szövegével önmagát ejti csapdába. Hiszen Ők is a rendszer része. Négy évig gyakorolhatták a hatalmat és most azon siránkoznak, hogy nem történt igazi rendszerváltás? Örüljünk, hogy rájöttek, ez egy szimpatikus dolog, de akkor vegyük észre, (és hát főleg Ők vegyék észre) hogy itt az ideje változtatni! Van még egy olyan párt ebben a szép magyar hazában, a Jobbikon kívül, aki nem a pénz miatt csinálja amit csinál? Az MSZP sajnos az ország szégyene, hogy még mindig hatalmon lehet, de a törököt és a tatárt is túléltük, ilyen amatőr fogás nem ejthet rajtunk sebet!

Az SZDSZ az ország vicce, egy igen rossz vicc. Persze-persze, hagyjuk, hogy cigányok egyenlőként éljenek és lopják, öljék (!) a magyarokat! Nem kérdés ez az SZDSZ. Miért akarnánk, hogy a melegek egyenjogúak legyenek? Mire vezetne az minket? A Jobbik nem szélsőjobb, nem fasiszta! Ha meleg az ember, nem akarja kiírtani, de gondoljunk, szegény gyerekekre. Az egészséges gyerekekre. A melegeknek az Ószövetség Ádámmal és Bélával (más esetben Ágnessel és Évával) kezdődik. Örüljenek, hogy a normális közeg elviseli abnormálisságukat, de hogy esküvőt és gyereket akarnak? Nem a magyarság, az emberiség szégyene ez. Az SZDSZ csak ebben jó. Kell a magyaroknak egy ilyen párt? Kell az egészséges élethez egy ilyen párt? Ha valami szélsőség, hát ez az!

Van még a Magyar Dávidibolya Fórum (MDF), aki úgy kurválkodik, hogy neki jó legyen. Ha létezik párt, amely igazán nem hű az ideológiájához és ezzel saját kis szavazótáborát árulja el, az nem más, mint az MDF! Szégyenteljes, amit az elmúlt két választáson összekomédiáztak. Ha valaki képes rájuk szavazni bármikor, bárhol, az a népbutítás sajnálatos áldozata.

Ismerjük ezeket a szavakat: tradíció, hazaszeretet, család? A legfontosabb jellemzők közt vannak. Egy kicsi józan ész kell hozzá! Egy egész kicsi. Melyik parlamenti párt tudja vállalni ezeket a szavakat? Egyik sem. (Értelmes, megindokolt válaszokat, ellenérveket szívesen teszünk közzé és állunk a vita elébe). De itt van nekünk a Jobbik! Egy párt, amelyet 5 év alatt a lehető minden módon, próbáltak kivonni a sorból, de nem sikerült. Egy párt, amely igenis bebizonyítja azoknak, akik személyesen kapcsolatba lépnek vele, hogy a ballib média hazudik és Ők készen állnak képviselni minden nemzeti érdeket. A Jobbik amely képes kiállni az emberekért, a hazafiakért, a párt, amely 8,5 %-ot hozott egy tradicionálisan balliberális kerületben!

Az MSZP szocialista. Létezhet nemzet szocializmus nélkül? Igen. Az SZDSZ liberális. Létezhet nemzet liberalizmus nélkül? Igen. A Fidesz konzervatív. Létezhet, hogy a Fidesz nem úgy viselkedik, mint egy konzervatív párt? Igen. Az MDF maga sem tudja már mit képvisel, ami épp jobb. Létezhet egy nemzet az MDF nélkül? Igen. A Jobbik nacionalista, de nem soviniszta! Létezhet egy nemzet, nacionalizmus nélkül? Nem! Nem lehet nemzet, ha nincs nacionalista erő!

Gondolkozzunk! Akarunk egy újabb MSZP-s, vagy Fideszes kormányt? Akarunk egy olyan pártot az ország élére, aki oda áll, ahol neki jó? Akarunk egy olyan pártot, aki kiadná az országot idegen kezekbe, a cigányoknak kedvezne és a magyarság kárára cselekedne? Itt az ideje megadni az esélyt a Jobbiknak. Az ország amelyben élünk emberek: MAGYARORSZÁG! Létezhet, hogy nem a magyarok legyenek a kedvezettek egy ilyen országban? Sajnos igen, úgy mint eddig, ha ugyanúgy szavazunk, de ne feledjük, van egy harmadik erő, van egy magyar erő, a Jobbik Magyarországért Mozgalom! Szavazzunk rá!


Mert Én élnék a szép szókért, Élnék a boldogságért, Élnék az egészségért,
De kérdés nélkül halnék meg: Szeretett hazámért!

20081216879

Nincsenek megjegyzések: