Ne az Olimpiát Kínát bojkottáld

china-olympics-nazi-pic-3 Beijing2008-7aa5d

Ne az Olimpiát a kicsi-ócso kínai árút bojkottáld.

CB013129

Ne vegyél Népi Demokratikus Kínai:

  • cipőt
  • pulóvertcartoon676large
  • sálat
  • táskát
  • sapkát
  • esernyőt
  • kabátot
  • zoknit
  • bugyit
  • gatyát
  • farmert

Ne vegyél Made In China cimkéjű árút.

beijing_2008

Mérj csapást a Kínai gazdaságra, bojkottáld a Kínai árút!

china_darfur_olympics 

BeijingOlympics-BloodSport

 

crd_chine

olympicscartoon

Reklam

Hatékony cigányprogram kell, nem jogszabályok farigcsálása

A Jobbik Magyarországért Mozgalom álságosnak, és a Biber_Jozsef cigánybűnözés problematikáját szándékosan megkerülő látszatintézkedéseknek tartja azokat a kormánypárti és ellenzéki kezdeményezéseket, amelyek a VIII. kerületi tanárverés kapcsán, a közfeladatot ellátó személyek védelmének szándékával láttak napvilágot.
Valamennyi "megoldási javaslat" közös és súlyos hiányossága, hogy éppen a jelenség (a közfeladatot ellátó személyek elleni agresszió) lényegét hagyja figyelmen kívül, konkrétan, hogy az ilyen jellegű támadások szinte kizárólag a cigány etnikumhoz köthetőek, így a probléma orvoslása hatékony és komplex cigányprogram, és nem ötletszerűen kiválasztott szakterületeket érintő jogszabály-módosítások útján lehetséges.
A Jobbik szerint az is elfogadhatatlan, hogy a "politikai elit" egy makroszintű problémát (a cigánybűnözést), egyes szakmák dolgozóit érintő, etnikai jelleggel nem bíró, elszigetelt jelenségként kezeli, holott a cigányság többségének életvitele, teljességgel antiszociális magatartása okozza a tanárok, orvosok, mentősök, tűzoltók és a közhivatalnokok ellen irányuló tettlegességet, agressziót.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom véleménye szerint a kormány, a parlament, a miniszterelnök és a köztársasági elnök egyaránt felelős a cigányterror kialakulásáért: a Gyurcsány-kabinet a pozitív diszkrimináció EU-alkotmány ellenes gyakorlata miatt, Sólyom László pedig a büntetőeljárás alatt álló cigányvezetők erkölcsi támogatásának okán, amivel - tételezzük fel, hogy akaratlanul - a kivételezettség hamis illúziójába ringatta a honi cigányságot.
Bíber József Tibor

Magyar Gárda avatás 2008.III.29.

A fogyasztóvédelem nem lehet a politika terepe!

A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezte (KASZ) március 15-e után értesült arról, hogy a Jobbik a "bolti bűnözésre" válaszul fogyasztóvédelmi kommandót hív életre azzal az indokkal, hogy lejárt minőségű élelmiszereket árusítanak multinacionális cégek az embereknek.

A KASZ álláspontja szerint a kirekesztő, idegengyűlöletet ébresztő "védelem" egy egész szakmát bélyegez meg, óhatatlanul az ott dolgozó emberek ellen irányul, és végső soron erőszakot szülhet. A történelem során nem egyszer megtörtént és napjainkban is előfordul, hogy nem csak szennyes, hanem tiszteletre méltó eszmék nevében törik fel és fosztják ki az "idegen" kereskedők üzleteit. Ez ellen csak józan gondolkodással, összefogással, szervezetten lehet tenni valamit. A fogyasztóvédelem az állam, a felkészült civil szervezetek, szakszervezetek és nem utolsó sorban a kereskedők feladata. Meggyőződésünk, hogy a tisztességes kereskedő és jól képzett alkalmazottai a legjobb fogyasztóvédők.

Ebben az ügyben is az érintetteknek kell, szakmai alapon összefogniuk, közösen fellépniük a fogyasztókat, vásárlókat szándékosan megkárosítók ellen azok nemzeti vagy egyéb hovatartozásától függetlenül, ezzel egyben meggátolva a szélsőséges politika uralmát hétköznapjaink felett.
Kiadó: Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete

Várjuk a JOBBIK válaszát.

Gyurcsány nem várja meg az újabb vereséget

Nem elképzelhetetlen, hogy Gyurcsány Ferenc júniusban lemond a miniszterelnöki posztról, majd elfoglalja a Déli Áramlat gázvezetéket is felügyelő társaság vezetői székét.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a miniszterelnök állásváltoztatási terveiről már a Déli Áramlat gázvezetékről szóló kormányközi megállapodás megkötése előtt is szivárogtak ki részletek, és ezek alapján a lap informátorai úgy vélik: a vezetői poszt beígérése miatt került olyan gyorsan, és félig-meddig titokban aláírás a Magyarország és Oroszország között létrejött szerződésre.

Gyurcsány nem várja meg az újabb vereséget? Lelép? Miért? Felvetődik az utódlás kérdése. Szilinek lehet még némi társadalmi támogatottsága, legutóbb arról beszélt csak olyan egészségbiztosítást tud támogatni, mit a társadalom is elfogad. Nagy játékos, de kiváncsi lennék mikor szembekerül a koalíciós partnerével, marad az elvei mellett, vagy behódol.

Gyurcsány 68

A miniszterelnök szerint nem a hazafiság hangoztatása és a "mellünk verése, hogy milyen magyarok vagyunk" az igazi nemzeti teljesítmény, hanem az értékálló kulturális és szellemi tőke, amit nemzetközi szinten is elismernek.

gyurcsany_68

Kiemelte: nehéz volt elfogadtatni az emberekkel, hogy aki többet dolgozik, jobban teljesít, az többet érdemel.(?) Gyurcsány szerint 1968-ban és jelenleg is az a kihívás, hogy meg kell változtatni az emberek szokásait, társadalmi beidegződéseit, mindezt pedig megfelelő tempóban. A miniszterelnök a népszavazásra utalva elmondta: "az elmúlt hetekben kijózanító tanulságokat szereztünk ezen a téren."
Nyers Rezső, akit az 1968-as gazdasági reform atyjaként emlegetnek, 1989-90-ben a Magyar Szocialista Párt első elnöke volt.

-

Nyolcezer romával riogat a cigány önkormányzat tagja

Békében zajlott a Magyar Gárda rendezvénye.

A Magyar Gárda fajgyűlölő szervezet, ha a város beengedi, akkor mi nyolcezer romával jövünk a környező falvakból - mondta Nagy István, a Hatvani Cigány Kisebbségi Önkormányzat tagja a képviselő-testület legutóbbi ülésén.
Mindezt annak kapcsán, hogy a grémium állást foglalt arról: a közintézményekben nem biztosítanak helyet a Gárda rendezvényeinek. A Magyar Gárda szombatra hirdette meg gyűlését előbb a könyvtárba, majd a Rózsakert Étterembe, ám egyikben sem kaptak lehetőséget. Ezen előzmények után szombaton csak négy gárdista és húsz szimpatizáns gyűlt össze a Főtéren, majd egy internet kávézóba mentek. Ellentüntetők nem voltak jelen. Nagy Gerzson, a Magyar Gárda Heves megyei Imre király zászlóaljának kapitánya elmondta: céljuk, hogy tájékoztassák az érdeklődőket tevékenységükről. Munkatársunk már eljött a helyszínről, mikor többen arról számoltak be, hogy a rendezvény vége felé négy rendőr jelent meg a kávézóban, az egyenruhás gárdatagokat igazoltatták, s ottlétük céljáról érdeklődtek. Ezután távoztak és véget ért az esemény is. innen

Kép, Gyöngyösön a március 15-ei forradalom és szabadságharc emléknapján készült forrás

Nyolcezer romával riogat a cigány önkormányzat tagja. Ne riogasson, tartsa kordában a romákat, ne lopják el a terményt a tyúkot, a bringát... ha nem képesek ők rendet tenni a maguk háza táján, hát akkor cselekedni kell méghozzá sűrgősen. A vagyon és önvédelem jogát ki kell szélesíteni, ne azt a parasztot büntessék ki vasvillával védi munkája gyümölcsét. Vidéki csendőrséget kell felállítani a Magyar Gárda jó alapanyag lenne. A régi paraszti történeteket mindenki ismeri a csendőrség keménységéről, nem is lopták szüret előtt a szőlőt.

Népszavazás: csúcsfegyver. De kinek a kezében?

Vona Gábor A szavazó urnától a Blaha Lujza térig.vona_gabor

Az elmúlt napokban három olyan esemény részesei voltunk, amelyek  megkövetelik az elemzést. Túl vagyunk a március 9-ei népszavazáson, a március 12-ei Gárda-peren és a március 15-ei eseményeken. Talán túl rövid idő telt el, mégis érdemesnek tartok levonni néhány következtetést. Nem azért persze, hogy jól elrágódjunk elmúlt dolgokon, hanem, hogy felkészüljünk néhány előttünk álló feladatra. Folytatás ITT vagy ITT

 

Nem önkényuralmi jelkép az SZDSZ csillaga

A rendőrség elutasította a Jobbik feljelentését, melyet önkényuralmi jelkép használata miatt tettek az SZDSZ ellen.

vorosacsillag

Szemet vetett Erdélyre a Magyar Gárda

A Magyar Gárda Erdélyben is terjeszkedni akar az egyik román lap szerint

Szemet vetett Erdélyre a Magyar Gárda, amely a Magyarországtól elcsatolt területeken szeretne létrehozni helyi szervezeteket - írja szerdai számában az Adevarul című napilap. A román újság annak kapcsán ír erről, hogy a Magyar Gárda és a Jobbik Magyarországért küldöttsége Nagyváradra látogatott március 15-e alkalmából.

Nagyváradon járt a Jobbik és a Magyar Gárda + Nyilatkozat

 

Március 15-én a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnökének meghívására a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Gárda küldöttsége Nagyváradon hajtott fejet az 1848-as forradalom és szabadságharc hősei előtt, ahol többek között azt is hallhattuk a szónokoktól, hogy szerencsére az akkori időkkel ellentétben most senkinek sem kell „életét és vérét” áldoznia magyarságáért. nagyvarad4

Az ünnepség közben terjedt el az emlékezők között a hír, hogy ugyanezen nap reggelén Kolozsváron a román szélsőségesek súlyosan bántalmaztak egy magyar fiatalt, kokárdája és magyar szavai miatt.

Ilyen esetben a mindenkori magyar kormánynak kötelessége a Külügyminisztériumba rendelni Románia nagykövetét, és hivatalos úton tiltakozni nála a történtek miatt. Gyurcsány Ferencnek és bűntársainak ma nem a Magyar Gárda betiltásával kellene foglalkoznia, hanem a határon túli magyarokra valóban veszélyt jelentő szélsőséges csoportosulások ellen kötelessége fellépni. Ez etnikai jellegű támadás, amelyet már nem először tapasztalunk. Gondoljunk csak Malina Hedvigre, vagy a délvidéken mindennapos magyarverésekre.

Sokadszor is felszólítjuk a magyar kormányt: védje meg a trianoni gúnyhatárok túlsó oldalán élő magyarokat! Akár tetszik Gyurcsány Ferencnek, akár nem, ők is magyarok, és jelenleg – őszinte sajnálatunkra – ő és kormánya tartozik értük felelősséggel.

Kovács Béla
A Jobbik Magyarországért Mozgalom
Külügyi Bizottságának elnöke Teljes cikk ITT

Interjú Vona Gáborral

Március 13-án Mosonmagyaróváron, a Pártok Házában tartott lakossági fórumot Vona Gábor a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke. A rendezvényen szépszámú érdeklődő és szimpatizáns vett részt. Az elnök összefoglalta a jelenlegi politikai, gazdagsági állapotokat, valamint beszámolt a március 12-én a Magyar Gárda ügyében történt bírósági tárgyalásról.
A rendezvény előtt sikerült megszólaltatni Vona Gábort, aki készségesen válaszolt néhány hozzá intézett kérdésre.
- Elnök úr, legyen kedves röviden értékelni a bírósági tárgyaláson történteket és véleményét megosztani velünk!

- A március 12-i napot egyértelmű sikernek tartom, a vágy, ami egyesekben az ellenoldal részéről él, hogy a Magyar Gárda Egyesületet ott helyben feloszlassák, nem teljesült, egy újabb tárgyalási napot kellett a bíróságnak kitűznie, mely május 19-e lesz. Ez egy hosszadalmas procedúra, még ha esetlegesen a hatalom el is éri a célját, bár ennek nem látom a valószínűségét. A tények tudatában március 29-én ismét gárdistaavatás lesz, amely által egy újabb felemelő érzéssel leszünk gazdagabbak.

- A közelmúltban három Jobbik-tag kilépett a pártból, köztük alapító tag is. Mi a véleménye?


- Nem tartom jónak az időzítést, hogy pont a Magyar Gárda tárgyalása előtt hozták ezen döntésüket. Nekem sántít a dolog, hogy két nappal az imént említett tárgyalás előtt jelent meg ez a közlemény a sajtóban, amit persze a baloldali média egyből fel is kapott, és már a Jobbik szétesését vizionálta. Mindenkit meg tudok nyugtatni vagy éppen a baloldalt elkeseríteni, hogy szó sincs a Jobbik szakadásáról, széteséséről – egyszerűen három ember kilépett, ilyen minden párt életében előfordul. Ők megindokolták levelükben, hogy miért léptek ki, mi pedig elfogadtuk kilépésüket, és a párt élete megy tovább. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy a három volt tagtársunk már másfél éve érdemi munkát nem végzett a párton belül. Itt volt két vezetőségi tag is, ők nem jártak már vezetőségi ülésekre sem, az országos rendezvényeken nem vettek részt. Még egyszer hangsúlyozom: mindezek ellenére az időzítést nem tartom szerencsésnek.


- Nemzeti ünnepünkön, március 15-én több megemlékezés lesz az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 160-ik évfordulóján az egész Kárpát- Medencében és Budapesten is. E jeles ünnep előtt Budapest V. kerületének polgármestere, Rogán Antal különös ötlettel állt elő. Mit szól Ön ehhez?


- Én, Rogán Antal polgármester úr munkáját kritikusan szemlélem, nem igazán fedezem föl az ő politikai mozgásában, hogy a jobboldali pártok, köztük a Jobbik segítette polgármesteri székhez, ugyanis a 2006-os önkormányzati választásokon a Jobbik Rogán Antalt, illetve a Fideszt támogatta az V. kerületben. Ha így folytatódik ez a mozgás, el kell gondolkodnunk, hogy ez a szövetség a részünkről fenntartható-e.


- Egy korábbi interjúban említette, hogy a párt népszerűsége egyre nő és a jelek szerint elérhető a parlamentbe való bejutás, hisz a statisztikák szerint 6-8%-on állnak. Összegezné a jelenlegi helyzetet?


- Igen, valóban ezt állítottam egy fél évvel ezelőtt, azt is mondtam, hogy főleg Kelet-Magyarországon jelentős a Jobbik népszerűsége. Hála Istennek azóta elmondhatom, hogy az ország egész területén, így Nyugat-Magyarországon is egyre nő a támogatók és a tagok létszáma. Ugyanakkor hozzá kell tennem, hogy nagyon sok olyan szimpatizáns is van, akik nem merik nyíltan vállalni elkötelezettségüket a párt mellett, mert esetleg kellemetlenségeik lesznek a munkahelyükön. Itt is látszik, hogy ma Magyarországon nem az MSZP-nek, SZDSZ-nek, nem a cigányságnak kell félnie, hanem azoknak az embereknek, akik az ország javát akarják, és akik büszkék arra, hogy magyarnak születtek!

Végül a Magyar Gárda köszönet nyilvánítását idézzük, amelyet a március 12-ei bírósági tárgyalás után tettek közzé.


A Magyar Gárda Egyesület ellen indított per első tárgyalási napja korrekt módon, jó hangulatban telt el. Ismertetésre került a Fővárosi Főügyészség keresete, valamint a védelem ellenkérelme is.
A jelenlegi kormánynak, a mögöttük álló politikai köröknek és az Országos Cigány Önkormányzatnak az a vérszomjas vágya, hogy a mai napon egy rögtönítélő bíróság oszlassa fel a Gárdát, nem teljesült, a bíróság május 19-ére halasztotta a tárgyalást. A védelem - nemzetközi és hazai emberjogi hivatkozások felvonultatása által - bomba erős érvekkel támasztotta alá kérelmét. A mai napot a Magyar Gárda Egyesület egyértelműen sikerként könyveli el. A Magyar Gárdát nem lehet feltartóztatni, mert mögötte széleskörű és feloszthatatlan társadalmi bázis, akarat és szimpátia gyülemlett fel.
Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki távolról lélekben vagy a helyszínen személyes jelenlétével fejezte ki szolidaritását a Gárda irányába.
Kolompár Orbánnak és embereinek szerencsére gyalázatos provokációjukkal sem sikerült megzavarniuk az eseményt. Az Egyesület megvizsgálja a lehetőségeit annak, hogy az OCÖ vezetője ellen feljelentést tegyünk minősíthetetlen magatartása miatt.

Magyar Gárda Egyesület
Várhelyi Elemér
Győr/2008
FÚSZ, Magyar Jelen

Magyarország elismerte Koszovót

Magyarország elismerte Koszovót

Magyarország elismerte a független Koszovót, a diplomáciai kapcsolatok felvételéről pedig egy-két napon belül dönthet az államfő - jelentette be Horváthné Fekszi Márta, a Külügyminisztérium államtitkára szerdán Budapesten.

SERBIA-KOSOVO-RALLY

"A kormánydöntés megszületett, ez a mai napon a határozatok tárában meg fog jelenni. (...) Az államelismerésről - amelyről a kormány döntött - még a mai napon diplomáciai jegyzékben tájékoztatjuk Szerbia külügyminisztériumát és a koszovói államot is" - mondta Horváthné Fekszi Márta a kabinet ülése után tartott sajtótájékoztatón.
A kormány Koszovó elismerésével párhuzamosan felkérte a külügyminisztert, hogy tegyen előterjesztést az államfőnek a diplomáciai kapcsolatok felvételéről az új független állammal. A köztársasági elnök várhatóan egy-két napon belül dönthet a diplomáciai kapcsolatok felvételéről - húzta alá.
A tervek szerint a Pristinában - az ENSZ koszovói missziója alatt - már ma is működő diplomáciai misszió alakul majd át magyar nagykövetséggé - mondta az államtitkár.
A szerb kormány abban érdekelt, hogy ne érje atrocitás a vajdasági magyarságot az elismerés miatt. Magyarországnak és Szerbiának is kiemelt figyelmet kell fordítani a területükön élő kisebbségekre - mondta az MTI kérdésére az államtitkár.
A magyar Külügyminisztérium felhívta a szerb hatóságok figyelmét arra, hogy fokozott figyelmet és védelmet biztosítsanak a vajdasági magyarságnak - tette hozzá.21366_6
Az államtitkár nem tartja kizártnak, hogy a kétoldalú kapcsolatok intenzitása átmenetileg csökkeni fog. Horváthné Fekszi Márta ezt arra reagálva mondta, hogy a szerb külügyminiszter szerdán kijelentette: nem számíthatnak jó kapcsolatokra Szerbiával azok az országok, amelyek elismerik Koszovó függetlenségét
A magyar kormány a döntés meghozatala előtt egyeztetett a parlamenti pártokkal, így teljes külpolitikai konszenzus van a magyar politikában Koszovó kérdésében. Magyarország azt szerette volna, hogy békében érjenek véget a március 15-i ünnepségek a magyarok lakta határon túli területeken, ezért hozta meg most a döntést - mondta az államtitkár.kosovo
A Külügyminisztérium azon dolgozott, hogy Magyarország Szerbia szomszédjaival együtt ismerje el Koszovót. Ennek jegyében született meg a magyar-bolgár-horvát közös nyilatkozat szerdán. A nyilatkozat kifejezi, hogy fenn akarják tartani a jószomszédi viszonyt, és mindhárom szomszéd abban érdekelt, hogy Szerbia az európai úton maradjon - hangsúlyozta az államtitkár. Magyarország az Egyesült Államokkal és az Európai Unióval is egyeztetett a kérdésről az elismerés előtt - fűzte hozzá.
Koszovó február 17-én kiáltotta ki függetlenségét Szerbiától. Azóta világszerte mintegy harminc ország ismerte el az új államot, köztük több mint egy tucat uniós tagállam.

(MTI)

Már rég esedékes volt, hogy országunk a számunkra idegen birkazabáló albánok koszovói függetlenségét elismerjük.

Most a külügyön a sor, következő lépésként a Magyar autonómia törekvéseket támogassa, lépjen fel határozottan és végre képviselje a Magyar érdekeket.

Követeli a tisztújítást az 1%-ra zsugorodott, mégis kormányzó

Eörsi Mátyás, Béki Gabriella és Gulyás József is követeli a tisztújítást az 1%-ra zsugorodott, mégis kormányzó SZDSZ-ben. Április 5-én dönt az országos tanács arról, összehívják-e a tisztújító kongresszust.

SZDSZ

A kialakult helyzetben minden nap tovább mélyíti a válságot, tovább hitelteleníti a pártot – mondta a Magyar Nemzetnek Gulyás József, az SZDSZ országos tanácsának elnöke. Az országos tanács pedig a jelen helyzetben különösképp fontos testület: e grémium jogosult ugyanis összehívni a párt tisztújító küldöttgyűlését.

Béki Gabriella szerint az SZDSZ minden választott testületének tagjait újra meg kellene választani, tehát nem elég az elnökválasztás.Ezzel egyet ért Gulyás is, annak ellenére, hogy az országos tanács tagjainak újbóli választása az ő személyét is érintheti.

Szerintük a megoldást segítené az is, ha szigorúbb lenne az ellenőrzés, valamint a helyi szervezetek küldötteit is lecserélnék. Ha sor kerül a tisztújításra, annak főszereplője Fodor Gábor lenne, aki korábban már bejelentette: újra versenybe száll a tisztségért.

Magyar Nemzet-barikád.hu

Történelmi honlapot indít a JOBBIK

Igazságot Magyarországnak!

Ez év júniusában indítja útjára a Jobbik Magyarországért Mozgalom a www.justiceforhungary.com honlapját angol nyelven, amely felöleli a trianoni országcsonkítástól napjainkig tartó időszakot, és lehetőséget nyújt a
magyarság iránt érdeklődő külföldieknek arra, hogy megismerjék történelmi sorsfordulóink igaz hátterét.

Ehhez kérjük mindazok segítségét, akik számunkra fontos történelmi anyagokkal, és tanulmányokkal, fényképekkel, filmfelvételekkel rendelkeznek, valamint várjuk azok jelentkezését is, akik szívesen segítenének a fordítások elkészítésében, akár angol, akár valamilyen más nyelven.

A Jobbik alakulásakor hangsúlyoztuk, hogy szerveztünk nem csak pártként, hanem mozgalomként is kíván működni, ezért tekintjük feladatunknak, hogy Parlamentbe kerülésünk előtt megkezdjük azt a munkát, amelyet a magyar
állam vezetőinek már rég el kellett volna kezdeniük.

Jelentkezni lehet Kovács Bélánál, a Külügyi Bizottság elnökénél a kovacs.bela(kukac)jobbik.hu címen.

Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottsága

Interaktív panaszkönyv. Átvágtak a boltban.

header

Indítunk egy új honlapot és fórumot. A téma címből adódóan, átvágtak a boltban ez egy interaktív panaszkönyv.
Gyakran előfordul, hogy vásárlás után veszed észre, nem azt vetted, mit szerettél volna a minőssége, mennyisége, szine, szaga, tartóssága nem felel meg az előírásoknak, az elvártaknak vagy csak éppen a pénztáros átvágott.
Írj a fórumunkba vagy egy rövid regisztráció után, van lehetőséged cikket beküldeni, megírni panaszod, tapasztalatod. http://sziaweb.extra.hu/

 

A bolti bűnözés ellen

A "bolti bűnözésre" válaszul fogyasztóvédelmi kommandót hív életre a Jobbik - jelentette be a párt elnöke szombat délután a fővárosi Erzsébet téren tartott március 15-i megemlékezésén. Vona Gábor szerint "a zöld válaszra" azért van szükség egyebek mellett, mert lejárt minőségű élelmiszereket árusítanak multinacionális cégek az embereknek.

Szerintünk nem csak multik már a piacról a kiskereskedőktől sem mer az ember semmit megvenni, de legalább is bizalmatlanul tekintünk árújára, figyeljük kezét nem csal e, nincs bizalom a kereskedőink felé, de nem csodálom, hogy bűnözésre adják a fejüket és mindenre képesek egy kis haszonért, de parancsoljunk nekik álljt. Tegyük közkincsé, tapasztalataink.

A bolti bűnözés ellen

Négy népszavazási kérdést hitelesített az OVB

Négy, a leendő egészségbiztosítási pénztárak működését érintő népszavazási kérdést hitelesített az Országos Választási Bizottság.

Gyurcsányék már nem élnének túl egy, újabb népszavazást.

A testület zöld utat adott a pénztárak részvényeire, működési formájára és szolgáltatási körére vonatkozó kérdéseknek, valamint egy olyan kezdeményezésnek is, amely teljes egészében hatályon kívül helyezné az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényt.

Frissítve +FIDESZ Az MSZP kaposvári szervezetének tiltakozása a Magyar Gárda koszorúzása ellen

MG Az MSZP kaposvári szervezete, Lamperth Mónika és Kolber István, Kaposvár országgyűlési képviselői tiltakozunk az ellen, hogy Kaposvár város hivatalos ünnepségén a Magyar Gárda – megelőzve sok civil szervezetet – koszorúzott.

Megtörténhetett ez annak ellenére, hogy Szita Károly polgármestert felszólítottuk, hogy akadályozza meg ezt, a – meggyőződésünk szerint – sok kaposvári polgárt felháborító cselekedetet.

A polgármester azzal védekezett, nem áll módjában intézkedéseket tenni. Ez nem igaz, mert tudomásunk van arról, hogy az ő döntése volt a koszorúzás teljes menete, így például az is, hogy a megyei önkormányzat nem koszorúzhatott külön, jóllehet volt ilyen kezdeményezés részünkről.

Tiltakozásunk jeléül a kormány nevében koszorúzó Lamperth Mónika miniszter és Kolber István államtitkár, Kaposvár országgyűlési képviselői a Magyar Gárda koszorúzása előtt elhagyták a kaposvári megemlékezés utolsó helyszínét, a Kossuth teret.

(Reméljük végleg lekivánnak lépni a színről.

Mint kiderült hiába a való volt a MSZP-s politikusok tiltakozása és befolyásosságuk fitogtatása, van még törvényesség és igazság ebben a hazában, adta bizonyságul Szita Károly polgármester)

Az aláírók: Kaposvár, 2008. március 15. Lamperth Mónika sk. Kaposvár országgyűlési képviselője, miniszter Kolber István sk. Kaposvár és környéke országgyűlési képviselője, államtitkár Zsoldos Róbert sk., az MSZP Kaposvár Városi Szervezetének elnöke

Másik hírforrás:

Tapsot kaptak Kaposváron a Magyar Gárda képviseletében koszorúzók. A város főterén tartott - a helyi televízióban élő adásban közvetített - ünnepi megemlékezés végén Kossuth Lajos szobránál a város és a megye vezetői, Kaposvár országgyűlési képviselői, pártok és civil szervezetek koszorúztak, köztük a Magyar Gárda két tagja.

Frissítve!

Dér Tamás, a Fidesz városi elnöke erre úgy reagált: Kaposvár békés és nyugodt város volt, és az is marad. Nem engedjük meg senkinek, hogy ezt a békességet megzavarják. Nem engedjük a Magyar Gárdának, sem senki másnak, de még Lamperth Mónika sem teheti.

magyar_garda

Nesztek jobboldaliak, szavazzatok a fideszre, hogy majd tegyen a fejedre! Hajrá JOBBIK!

9999

08:52  9999. olvasónk

Magas szintű politikai egyeztetések zajlanak a koalícióban

A Népszabadság úgy tudja, a szocialisták komolyan fontolóra vették, hogy nem várnak meg még egy népszavazást, inkább visszavonják, vagy jelentősen átalakítják a februárban elfogadott egészségbiztosítási törvényt. Az MSZP-ben úgy ötletelnek, megmaradnának a pénztárak, de nem kapna helyet bennük a magántőke. A javaslatot még el kell fogadtatni aaz SZDSZ-szel is, akiknek valószínűleg tárcacserét ajánlanak.

MSZP-s összeesküvés elmélet

MSZP: jobboldali megállapodás a népszavazás népítéletnek nevezéséről?

Az MSZP elképzelhetőnek tartja, hogy a Fidesz és a Jobbik megállapodott arról: népítéletnek nevezik a március 9-i népszavazást. Erről Varga László, az MSZP országgyűlési képviselője beszélt az MTI-nek.

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke népítéletnek nevezte a referendumot pártja szombati nagygyűlésén, ahol ugyanilyen felirattal a Jobbik szórólapjait osztogatták mondta a Fiatal Baloldal elnöke (FIB).
A kormánypárti politikus az együttműködés alátámasztására elmondta, hogy Orbán Viktor egy polgári kört alapított Vona Gáborral, a Jobbik elnökével.

/2002.-ben Orbán Viktor meghívására tagja lett a Szövetség a Nemzetért Polgári Körnek/szerk/ 
Az is tény, hogy a Fidesz soha nem határolódott el a parlamenten kívüli párttól, ezt bizonyítja, hogy több önkormányzatban is együttműködnek - mondta Varga László.
A FIB elnöke szerint az "új többség" ellenére mégsem érdeke az ellenzéki politikusnak, hogy rendezze viszonyát a szélsőséges párttal. Ez azért lehet így, mert Orbán Viktor nagyon jól tudja, hogy a hárommillió ember egyharmada országgyűlési választáson soha nem szavazna rá, /ezt, mi is tudjuk/ ezért a szélsőségesekhez/?/ is szólnia kell - vélekedett.
Hozzátette: ha a Fidesz elnöke komolyan gondolja elhatárolódását a Jobbiktól, akkor minden önkormányzatban mondják fel az együttműködést a párttal. Ennek hiányában "a Fidesz nem lehet európai értelemben is szalonképes, a demokratikus közép számára is elfogadható politikai erő" /komcsi BlaBlaBla... nem szalonképes a magyar érdekeket képviselni?/ - fogalmazott.

199 igen, 1 nem, 149 tartózkodás

Az országgyűlés elfogadta azokat a jogszabálymódosításokat, amelyek

eltörlik a vizitdíjat, a kórházi napidíjat és a tandíjat.

A vizitdíj eltörlésével a háziorvosoknál átlagosan havi 180 ezer forinttal lesz kevesebb a bevétel, de információink szerint a kormány ehelyett legfeljebb havi 35 ezer forintos kompenzációt fizethet majd.

199 igen, 1 nem, 149 tartózkodás mellett az Országgyűlés  megszavazta a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörléséhez szükséges jogszabálymódosításokat.

A március 9-i népszavazás után a vizitdíj és a kórházi napidíj eltörléséhez 10 kormányrendeletet és két miniszteri rendelet kell módosítani. Kikerült a vizitdíj a február 11-én elfogadott pénztártörvényből is, az ugyanis lehetővé tette volna, hogy az egészségpénztárak átvállalják ügyfeleik vizitdíját. A tandíj megszüntetéséhez a felsőoktatási törvényt kellett módosítani.

Az országgyűlés most csak a díjak eltörléséhez szükséges törvénymódosításokat fogadta el, a kieső díjak pótlásáról később születhet döntés. A tandíj esetében nincs mit pótolni, hiszen az egyetemeknek abból csak szeptembertől származott volna pluszbevétele. Mintegy 200 mesterképzésben tanuló hallgató februártól már fizetett tandíjat, ők a befizetett összeget visszakapják.

MSZP átmenekítése MSZDP

Nagykanizsa, Dunakeszi, Lenti, Zugló, Óbuda, Józsefváros logo1önkormányzataiban sorra bukkannak fel a szocdemmé avanzsált szocialista politikusok, azt igazolva: az MSZP bázisából duzzad a mindeddig miniatűr csoportosulásnak látszó Magyar Szociáldemokrata Párt (MSZDP).

Az MSZP sorra veszíti el szimpatizánsait, egy utolsó kisérletnek tűnik az MSZDP erősítése, célja valószínűsíthetően a szocialistáktól elfordult szavazók vissza szerzése. Már most látható valódi különbség a személyeken túl mutatóan nincs MSZDP és MSZP között. Politikája, értékvilága hasonszőrű, előre látható a 2010.-es választási szövetség, miben helye van a liberálisoknak is ékes példája ennek a zuglói szövetség.

Lampert garancialevele

lampertszorolap

Ez a garancia "A tisztességes boldogulás 12 pontja",  megjegyezném már ők is, idézőjelbe tették állításukat.

lampertszorolap1

Lampert Mónika igéretei 2002.-ből, mondhatnánk hol van már az, az igéretek igéretek maradtak, ők pedig hatalmon, azóta is.

lampertszorolap2

fideszes "jobboldaliság"

Manapság mindenki "jobboldali", aki utálja a kommunizmust. Felvetődött bennem a kérdés, hogy napjainkban ki lehet igazán jobboldali? Aki annak vallja magát, azt azon nyomban a "fideszes" jelzővel illetik. Pedig érdemes kissé szétnézni az ún. jobboldalon:

Kósa Lajos - Kisz-titkár, önnön magát liberálisnak tartja (vajon mit keres egy "nemzeti" pártban? Vajon a ZSDSZ nem állna közelebb az ő elveihez?)

Rogán Antal - KISZ-apparatcsik, az előző és a jelenlegi diktatúra seggnyalója

Deutsch Tamás - KISZ-titkár, drogos, liberális, nemzeti érzelemtől teljes mértékben mentes, már csupán a származását tekintve is

Orbán Győző párttitkár (igen, Viktor édesapucija), aki igen élelmes módon kamatoztatta és kamatoztatja mind a mai napig összecsórt fontjait, de elvtársait legalábbis nem veti meg, ha üzletről van szó

Orbán Viktor: KISZ-tag, KISZ-titkár

Pokorni Zoltán - A "Feri, menj a p.csába" Gáborral és szélsőségesen magyarellenes harcostársaival mind a mai napig jó kapcsolatokat ápoló liberális egyén

Szijjártó Péter - a fullkaftán és fulliberális Fidelitas frontembere

Kövér László - volt MSZMP-tag, a rendszer feltétlen híve és kiszolgálója, napjainkban nemzeti elkötelezettségű, hazájáért aggódó "magyar" MSZMP KB Társadalomtudományi Intézete

Martonyi János - MSZMP-tag - az MSZMP KB privatizálási biztosa (a rablóprivatizáció privatizáció felügyelője), kommunista kormánytag

Chikán Attila - volt gazdasági miniszter, MSZMP-tag III/2 ügyosztály

Járai Zsigmond - MSZMP-tag, neve a Horn kormány alatt is felmerült, mint - Bokros utáni - lehetséges (de nem tehetséges!) pénzügyminiszter-jelölt (nem hiába)

Stumpf István - MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke (Stumpf Istvánnak Horváth István kommunista belügyminiszter volt az apósa, s jó barátjuk a Népfront-főtitkár Pozsgay Imre; rokoni-politikai kapcsolatai is szerepet játszhattak abban, hogy fiatalon, a '80-as években több neves nyugati egyetemre ösztöndíjat kapott)

Mikola István: MSZMP-tag, Hazafias Népfront elnökség

Matolcsy György: MSZMP-tag

Pintér Sándor: MSZMP-tag, MSZMP-titkár

Fónagy János: MSZMP-tag

Mádl Ferenc: '56-os bírósági titkár, állami kiküldött 1961-1963, illetve 1967

Bencsik András: Népszabadság, pártrovat (a rendszerváltás előtt!)

Seszták Ágnes: a Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség központi hetilapja, a Magyar Ifjúság "főmunkatársa"

Schmitt Pál: 1976-81 szálloda-főigazgató, 1983 OTSH alenöke, 1983-1991 MOB (al)elnöke ["rendezzünk olimpiát" 1984...] Ő az, aki legelőször a szocionisták ajtaján kopogtatott, később a Fidesznél, persze ott be is fogadták, akárcsak Csintalan "véresfejű" Sanyikát

Áder János: KISZ-tag (a jogi egyetem elvégzése után tanulmányi előadó volt a Budapest VI. kerületi Tanács végrehajtó bizottsága lakásügyi osztályán)

Ez mindössze egy kivonat, hosszan lehetne sorolni az elmúlt - és jelenlegi - rendszer bűnözőit, melyek mind lámpavasra kárhoztattak. Még mielőtt felforgatónak bélyegeznének, a jelenlegi magyarországi helytartók szinte kivétel nélkül erre a sorsra jutnának... innen kuruc.info

Mindig hangoztatom magam is: A fidesz nem más mint nemzeti köntöst magára húzó liberális tömörülés.

Neo Náciknál sokkal veszélyesebbnek látom a Neo Kommunistákat és Neo Liberálisokat.

  • Neo nácik könnyen azonosíthatóak, kevesen vannak, befolyással nem bírnak, társadalmi támogatottságuk elenyésző.
  • Neo kommunisták sokan vannak, széles és erős kapcsolati tőkével rendelkeznek, megtévesztő megjelenésükkel nagy tömegekre van befolyásuk így jelentős akaratlan társadalmi támogatottságot tudhatnak maguk mögött.
  • Neo liberálisok, aljas módszerekkel zsarolják ki akaratukat és erőltetik azt, a többségi társadalomra.

A nemzetvezető

nemzetvezeto_gyurcsany

A díszelőadáson Gyurcsány Ferenc nem kevesebbnek titulálta magát mint nemzetvezető.

".....ne diktáljanak olyan tempót és olyan irányt, amit a nemzet nem képesek követni. Hogy értsék, hogy a nemzet fejlődéséhez szükség van partnerségre, és ebebben a parnerségben a vezető szerep a nemzetvezetőjéé..." (MSZP.hu-n már javítva, nemzet vezetőié-re)

Emlékszünk még a fasiszta csengésű REND programra, és alig egy év alatt kiteljesedett Gyurcsány arca nemzetvezetővé kíván avanzsálni, Kun Béla kegyetlensége már kevés számára, Szálasi Ferenccel kokettál, rácsokból gettót von magaköré, ezzel rekesztve ki a népet.

Őrültségének, senki nem szab határt?

Gyurcsány Ferike fél



Hasztalan kutatok emlékezetemben: szerte e világon nem találok példát arra, hogy bármelyik állami vezető nemzete ünnepén rácsok közé zárja magát. A legvédettebb állam- és kormányfők, de még a pápa is olykor megjelenik a nép körében, beszél, integet, barátkozik, s mutatja, hogy egy ő a szívének kedves népével. Bush például, akire minden bizonnyal nagyobb és veszélyesebb terroristák vadászhatnak, mint némi hazai tojásdobálók, még azt is elviselte, hogy lelopják a kezéről az órát az albánok. Fogdosták, szorongatták és tapogatták, s az amerikai elnökön látszott, hogy örül: végre szeretik valahol. Mit bánta ő az órát!
Minálunk minden másképpen van. Hol vannak már azok a vidám idők, amikor Gyurcsány közös futásra hívta edzettebb híveit?! Ma már csak olyan helyekre megy a pártelnök, ahol válogatott közönség előtt, rácsokkal és rohamrendőröktől védve szidhatja az ő ellenzékét s persze mindenkit, aki mást gondol, mint ő. Természetesen mindez nem az ő hibája, dehogyis. Az „indulatmagyaroké” meg a Fideszé, persze, de leginkább Orbáné. Ők fenyegetik a demokráciát, meg hazudnak, csalnak és populisták, de ezen kívül még antiszemiták és árulók is.
Gyurcsány Ferike fél, s úgy csinál, mint a riadt kisgyermek, aki előzőleg fityiszt mutatott az iskolaudvaron a nagyobbaknak, de aztán a felügyelő tanár biztos háta mögé bújik, s onnan csúfolódik tovább.
A szabadság ünnepe a kordonok és rohamrendőrök mögött? Az ünnepekkel már a Kádár-rendszer sem nagyon tudott mit kezdeni. 1848. március 15-ét legszívesebben elfelejtették volna, de azt ugye nem lehetett. Próbálták összemosni más „jeles” napokkal, feloldani a „forradalmi ifjúsági napok” vörösen izzó tűzében, de azért a biztonság kedvéért még összefogdosták azokat, akik esetleg tényleg ünnepelni szerettek volna. Akiket nem sikerült, azokat olykor jól megverték a rend éber őrei. Gyurcsány valahogy már akkor sem azok között volt soha, akiket vertek, hanem azok között, akik verettek. Akkor még persze nem félelemből, hanem számításból, egy technikatanárnak jól jött egy kis ifjúkommunista hátszél...
Ma újra lehetetlen ünnepelni. Ma ugyanazok szinte, mint a kádári botozók, de legalábbis ugyanabból az alomból valók lehallgattatják, igazoltattatják, ellenőriztetik és elővezettetik, akinek nem tetszik a rácsos ünnep. Megszabják a zászlónk rúdjának hosszát és átmérőjét is, meg azt, miben vigyük a vizünket, mi lehet nálunk és mi nem, s videóra vesznek és számon tartanak. Csakhogy most nem az egész hatalom, Kádárostul, központi bizottságostul retteg az ünneptől s a szótól: szabadság, hanem egyetlen ember. Egy férfiatlan, nagyra nőtt pápai kisgyerek, Gyurcsány Ferike. A rácsok az ő kedvéért nőnek.
De a rácsokon túl így is felkel a nap. S lesz még egyszer ünnep a világon.
Néző László jegyzeteMNO innen

Megjelent a Sokkoló, a Jobbik Magyarországért Mozgalom felvilágosító kiadványa (2. szám)


Kérjük, tekintse meg új kiadványunkat, és ha elnyerte tetszését, akkor nyomtassa ki és terjessze ismerősei körében! E szórólap jellegű kiadványunk szabadon fénymásolható és terjeszthető, ingyenes kiadvány.
Győzzön a Jobbik!Köszönjük segítségét.
A Sokkoló második száma innen tölthető le.
-
A Jobbik kevesli Pokorni javaslatait
Közlemény 2008. március 14.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Oktatási és Kulturális Kabinetje üdvözli a népszavazás eredményét, különös tekintettel a tandíj eltörlésének nagymértékű támogatottságára. Ugyanakkor a Pokorni Zoltán által meghirdetett hét pontot elégtelennek tartjuk. Éppen ezért a Jobbik Oktatási és Kulturális Kabinetje a parlamenti garnitúra figyelmébe ajánlja saját öt pontját a felsőoktatásról:
1. A kétszintű érettségit nem áttekinteni, hanem eltörölni kellene! Az egyetemi felvételik visszaállítása addig elengedhetetlen, míg a felsőoktatás bevonásával nem jön létre egységes érettségi rendszer. Nem értünk egyet azzal az esélyegyenlőségi politikával sem, hogy azok a diákok, akiknek egyik szülője nem végezte el a 8 általánost, 25 bónuszpontot kapnak.
2. A lineáris képzés eltörlése szintén elengedhetetlen feltétele a felsőoktatás rendbetételének! A hároméves alapképzés után ugyanis az egyetemi szintű képzésre csak a hallgatók 35%-át engednék. Tömegesen jelennek majd meg a nappali tagozaton szerzett értéktelen diplomák, amennyiben az alapképzésben szerzett diploma kompetenciái nem lesznek mielőbb tisztázva. A jelenlegi rendszer nem hoz minőségjavulást a felsőoktatásban.
3. A felsőoktatás költségvetési támogatását nem szabad ilyen mértékben a hallgatói létszámtól függővé tenni. A támogatásnak minőségelvűnek kell lennie. Az állam ne finanszírozzon értéktelen diplomákat!
4. A Jobbik szerint nem vizsgálatokra van szükség, hanem tettekre! Éppen ezért nem az esélyek felmérése az állam feladata, hanem annak megteremtése. Ehhez pedig munkahelyeket kell teremteni!
5. Fontosnak tartjuk a kutatás-fejlesztés támogatását, ez ugyanis Magyarországon hihetetlen mértékben alulfinanszírozott. Egy magára valamit is adó európai állam a GDP legalább 3%-át kell, hogy költse K+F-re, alapkutatásokra is fordítva. Ezzel talán elérhető, hogy Magyarország legnagyobb kincse, a szellemi tőke ne áramoljon ki az országból!
Dúró JózsefJobbik Oktatási és Kulturális Kabinet

FIDESZ megemlékezés március-15.

803 175

2008. március. 15.-ei FIDESZ menü: Narancsos kacsa, hozzá egy újabb pohár tiszta víz. A „nyáj” áhítattal és szeretettel átitatott arccal hallgatta vezérét.


"magyarok feltalálták az alkotmányos népítéletet", és március 9. óta "ez világszabadalom"
Mi van, zagyva és folytatja. - "Mi tudjuk a megoldást, (hoppá!) ezért nem lépünk a csapdájukba, helyette kitartunk a nemzeti egység, az egyetértés és összefogás politikája mellett" (tehát, nem igaz:” „Ha sikeres a népszavazás, a koalíciónak megoldást kell találnia a bizalmi válságra. Szakértői kormány vagy előre hozott választás formájában. Attól kezdve ugyanis minden, az alkotmányosság határait átlépőeseményért kizárólag a kormány viseli a felelősséget.” Ezt is Viktor mondta, vagy akkor hazudott?) De most március 9-én kimondtuk, és ezzel megtettük a legfontosabb lépést, most már csak ki kell tartanuk a saját utunk mellett. (A 2010-es választásokig, ugye Viktor, csak az a baj, hogy addigra elfogy az utolsó morzsánk is a kamrából) és a csúcs, ezt vártam a „szövetség” most éppen kivel is: március 9-én kialakult történelmi szövetség (király) lehet a jövő Magyarországának. De ami elsöprő mondat „fideszes az egész világ”: "Merjünk tovább menni ezen az úton, merjünk többé válni, mint jobb és baloldaliak, ilyen vagy olyan pártiak, merjük vállalni, hogy mi mindannyian mindenekelőtt magyar (fidesz) emberek vagyunk"
Ennyi elég is ebből, nézzük a képeket.

803 167

803 170

803 178

803 179

803 182

803 184

Kordon mászás és vita, kizárják szinpatizánsokat a buliról, hőbörgés...

803 187

803 192

...amit szabad Jupiternek azt nem szabad a kisökörnek (helyesebben: birkának)

Az alábbi képen látható hölgy még le is HÜLYÉZTE a kordon eltávolítását kérő fideszeseket.

Az úr pedig hiába mutogatta igazolványát a rendezők, (még Tibike sem) engedte közelebb Viktorhoz.

803 193 803 186

803 191

803 200

Voltak akik nyugodtan, kényelmesen halgatták a mestert.

803 202

803 208

803 203

Volt aki nem bírta a feszültséget.

803 204

Egyike a külföldi megfigyelőknek

803 209

A sokaság...

803 210

803 214

803 215

...tavasz-fidesz-szerelem...

803 216

803 218

...a hazafiak is úton vannak St.Viktort meghallgatni...

803 237

803 238

803 239

Sokkolót! Okosítjuk a fideszeseket!

803 250

...minden kereszt útcán kordon!...

803 251

803 253

...és a megnyugtató... ...a vigyázók...

803 255

803 257

803 213

...az árúsok.

803 245803 248

803 247

803 243 803 219

803 222