Március 15.-ei megemlékezés

803 130

Budapest főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata,a Polgármesteri Hivatal, a Kerület intézményei, társadalmi szervezetei és összes politikai pártja képviselőjének részvételével, 2008. március 15-én, szombaton 10 órakor a Pákozdi téren, az 1848-49-es FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC tiszteletére, megemlékezést és koszorúzást szervezett, ahol a JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM PÁRT képviselői is elhelyezték koszorújukat, ezzel tisztelegve eleink hősiessége előtt.

Kora délután Erzsébet téren tartott megemlékezést pártunk
Vona Gábor szerint "a zöld válaszra" azért van szükség egyebek mellett, mert lejárt minőségű élelmiszereket árusítanak multinacionális cégek az embereknek. Közölte azt is: szeptembertől elindítják az ingyenesen működő Attila király népfőiskolát, amelynek Kiszely István antropológus professzor lesz a vezetője.
Vona Gábor egy nyelvmentő bizottság éltre hívását is bejelentette, azzal a céllal, hogy a magyar nyelv a világörökség része legyen - a bizottság elnökeként Kiss Dénes írót, költőt nevezte meg.
Vona Gábor az ellenzéket bírálva azt hangoztatta, a parlamenten kívül is van élet. Mint mondta: nem ülhetnek tétlenül a kormányváltásig, addig is építeni kell a nemzeti felemelkedés bástyáit
Balczó Zoltán, a Jobbik alelnöke beszédében kifejtette, hogy a Gárda a nemzet cselekvésöntudatra ébredésének a kerete. Mint mondta, 48 forradalma nincs befejezve, azóta is tart a globális elnyomórendszerek elleni harc.

Nincsenek megjegyzések: