Interaktív panaszkönyv. Átvágtak a boltban.

header

Indítunk egy új honlapot és fórumot. A téma címből adódóan, átvágtak a boltban ez egy interaktív panaszkönyv.
Gyakran előfordul, hogy vásárlás után veszed észre, nem azt vetted, mit szerettél volna a minőssége, mennyisége, szine, szaga, tartóssága nem felel meg az előírásoknak, az elvártaknak vagy csak éppen a pénztáros átvágott.
Írj a fórumunkba vagy egy rövid regisztráció után, van lehetőséged cikket beküldeni, megírni panaszod, tapasztalatod. http://sziaweb.extra.hu/

 

A bolti bűnözés ellen

A "bolti bűnözésre" válaszul fogyasztóvédelmi kommandót hív életre a Jobbik - jelentette be a párt elnöke szombat délután a fővárosi Erzsébet téren tartott március 15-i megemlékezésén. Vona Gábor szerint "a zöld válaszra" azért van szükség egyebek mellett, mert lejárt minőségű élelmiszereket árusítanak multinacionális cégek az embereknek.

Szerintünk nem csak multik már a piacról a kiskereskedőktől sem mer az ember semmit megvenni, de legalább is bizalmatlanul tekintünk árújára, figyeljük kezét nem csal e, nincs bizalom a kereskedőink felé, de nem csodálom, hogy bűnözésre adják a fejüket és mindenre képesek egy kis haszonért, de parancsoljunk nekik álljt. Tegyük közkincsé, tapasztalataink.

A bolti bűnözés ellen

Nincsenek megjegyzések: