Kezdődik a balhé, elindult Gyurcsányhoz a tömeg

A tömeg a STOP információi szerint a Művészetek Palotájához vonul, ahol a kormányfő éppen a zártkörű díszelőadáson vesz részt. (szeretnék hallani a nép vezérét)
Tudósítónk szerint a Üllői útnál, illetve a Boráros térnél mindenfelé kék-piros fények villognak, minden bizonnyal ott tartóztatja majd fel a rendőrség a tömeget.
A jelek szerint mindkét fél összacsapásra készül, a vonuló tüntetőknél különféle pirotechnikai eszközök vannak.

Nem féltem Gyurcsányt van vagy kétezer biorobot ki vigyáz rá, van még neki páncél autó is.

Ha valaki figyelte a duna-tv-ben láthatta is őméltóságát, új stílusában atyáskodó, világesze kurafiként szólt a ….-hez. Sokáig nem bírtam nézni rosszabb volt mint 4 éve, sőt, mondókájától még Orbán beszéde is jobb volt.

FRISSÍTVE!

A HírTv-n élőben nézhető a műsor. Molotov koktél repül.... bioropotok pajzsal nyomulnak. A huszárlelkű szabadságharcosaink nem adják könnyen magukat.

Már könnygáz is... jönnek a rendőrök gyűlnek... ...újabb molotov koktél.. ...Baros utcánál... ...több száz fős tömeg... ...ügyesen kerülik az összecsapást a hazafiak... ...cél gyurcsány a művészetek palotájában

Frissítve!

Üllői út is levan zárva sok a rendőr... ...de hiába nem arra mennek a hazafiak... ...Nap utcába gyűltek a biorobotok... ...Nagykörűt teljes szélességében lezárva...

Baros utcán üldözik magyarokat a biorobotok... ...gáz innen... ...molotov onnan... ...voltak bátrak kik ököllel csapták a pajzsos rendőröket...

Többi a HírTv-n halható, nem látható a gyáva riporterek csak messziről mutatják a villogó nagy semmit, nem látni mást csak rendőrautók hadát azt is csak hátulról. (grat... média) 

Nincsenek megjegyzések: