Frissítve +FIDESZ Az MSZP kaposvári szervezetének tiltakozása a Magyar Gárda koszorúzása ellen

MG Az MSZP kaposvári szervezete, Lamperth Mónika és Kolber István, Kaposvár országgyűlési képviselői tiltakozunk az ellen, hogy Kaposvár város hivatalos ünnepségén a Magyar Gárda – megelőzve sok civil szervezetet – koszorúzott.

Megtörténhetett ez annak ellenére, hogy Szita Károly polgármestert felszólítottuk, hogy akadályozza meg ezt, a – meggyőződésünk szerint – sok kaposvári polgárt felháborító cselekedetet.

A polgármester azzal védekezett, nem áll módjában intézkedéseket tenni. Ez nem igaz, mert tudomásunk van arról, hogy az ő döntése volt a koszorúzás teljes menete, így például az is, hogy a megyei önkormányzat nem koszorúzhatott külön, jóllehet volt ilyen kezdeményezés részünkről.

Tiltakozásunk jeléül a kormány nevében koszorúzó Lamperth Mónika miniszter és Kolber István államtitkár, Kaposvár országgyűlési képviselői a Magyar Gárda koszorúzása előtt elhagyták a kaposvári megemlékezés utolsó helyszínét, a Kossuth teret.

(Reméljük végleg lekivánnak lépni a színről.

Mint kiderült hiába a való volt a MSZP-s politikusok tiltakozása és befolyásosságuk fitogtatása, van még törvényesség és igazság ebben a hazában, adta bizonyságul Szita Károly polgármester)

Az aláírók: Kaposvár, 2008. március 15. Lamperth Mónika sk. Kaposvár országgyűlési képviselője, miniszter Kolber István sk. Kaposvár és környéke országgyűlési képviselője, államtitkár Zsoldos Róbert sk., az MSZP Kaposvár Városi Szervezetének elnöke

Másik hírforrás:

Tapsot kaptak Kaposváron a Magyar Gárda képviseletében koszorúzók. A város főterén tartott - a helyi televízióban élő adásban közvetített - ünnepi megemlékezés végén Kossuth Lajos szobránál a város és a megye vezetői, Kaposvár országgyűlési képviselői, pártok és civil szervezetek koszorúztak, köztük a Magyar Gárda két tagja.

Frissítve!

Dér Tamás, a Fidesz városi elnöke erre úgy reagált: Kaposvár békés és nyugodt város volt, és az is marad. Nem engedjük meg senkinek, hogy ezt a békességet megzavarják. Nem engedjük a Magyar Gárdának, sem senki másnak, de még Lamperth Mónika sem teheti.

magyar_garda

Nesztek jobboldaliak, szavazzatok a fideszre, hogy majd tegyen a fejedre! Hajrá JOBBIK!

Nincsenek megjegyzések: