Gyurcsányi para

Gyurcsány paranoiája már Rákosiéval vetekszik.

Hétről hétre újabb és újabb fegyvergyűjtőket terrorizál az ÁVH. A napokban felgöngyölített veszprémi társaság második világháborús működő pisztolyokat, gépfegyvereket, sőt még egy aknavetőt is rejtegetett. A dolog azonban ennél bonyolultabb, az elmúlt hónapokban lebukott személyek mindegyike korrekt kormányellenes nézeteket vallott. A STOP által megkérdezett, leszerelt terrorelhárító tiszt szerint megnőtt a rizikófaktor és komoly veszélyben vannak a kormánypárti politikusok, élükön Gyurcsány Ferenccel.

"Elindultunk egy úton, amelynek egészen biztosan merénylet-kísérlet lesz a vége. Előbb vagy utóbb valaki 'hős' akar majd lenni és meghúzza a ravaszt, akár Gyurcsány Ferenc meggyilkolására is készen állnak!" - kezdte a beszélgetést a nemrégiben legyurcsany_gyilkosszerelt, saját biztonsági céget üzemeltető férfi, aki elmondása szerint jelenleg is ellát személyi védelmet olyan hazaárulók körül, akik potenciális célpontjai lehetnek a hazafias csoportoknak. Igaz, ezek egyelőre néhány Molotov-koktélos támadásnál nem mentek tovább.

A szakember arra is felhívta a figyelmet, hogy a rendszerváltás óta nem volt olyan magas biztonsági fokozat elrendelve a köztársasági őrezrednél, mint az elmúlt egy évben.

"Ugye senki sem gondolja, hogy véletlen, hogy több fegyvert foglaltak le néhány hónap alatt büntetlen előéletű személyektől, mint azelőtt egy egész évben? A titkosszolgálatok teljes gőzzel működnek. Ott vannak a tüntetők között, a szélsőjobbos médiumokban, de még a Magyar Gárda is tele van velük"- folytatta a megdöbbentő tények sorolását a különleges kiképzést kapott ex-zsaru.

Már a népszavazás alkalmával is eddig nem látott rendőri intézkedések, jóval nagyobb területlezárások fogadták az utcára vonulókat, de mindez eltörpül a március 15-én várhatóakhoz.

A több ezres létszámban kivonuló zsaruk a hírek szerint minden gyanús állampolgárt motozni fognak, és várhatóan megtelnek a rendőrségi fogdák is, hiszen a minden atrocitás nélkül lezajlott 9-ei tüntetésről is 6 embert ültettek az elsötétített mikrobuszokba.

"Gyurcsány komoly veszélyben van. Olyan mértékű közutálatnak örvend, ami még feleségére és gyermekeire is veszélyes lehet" - zárta a beszélgetést a szakember, aki szerint ha ennél keményebb fellépést produkálnak a szolgálatok és a rendőrség, az már a diktatúrára kezd majd hasonlítani.

Nincsenek megjegyzések: