A Jobbik szerint csak április tréfa a kormányválság

2008.04.01.

ImageSzanyi Tibor mondta a minap: olyan kormány kell, amely az emberek szürke hétköznapjaival foglalkozik. Ha nem ezzel, akkor vajon mivel foglalkozott 2002 és 2008 között az MSZP? - kérdezi a Jobbik párt.
Időszerű kérdésekről tartott sajtótájékoztatót kedden Nyíregyházán Lipusz Zsolt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt nyíregyházi alelnöke. Először a lakosság mindennapi életét elemezte. Mint mondta, tarthatatlan, hogy a lakosságnak hitelt kell felvennie, hogy kifizethesse a közüzemi tartozásait. Tarthatatlan továbbá az is, hogy a fizetések 50-60 százaléka a lakás fenntartására megy el. A párt mindezzel kapcsolatban nyílt levelet írt Gyurcsány Ferenchez és Kóka Jánoshoz.
A kormányválság csupán április tréfa - mondta a továbbiakban Lipusz Zsolt, s utalt arra, hogy volt már hasonló helyzet korábban is, s minden maradt a régiben. Ez egy újabb színjáték, amely néhány napon belül rendeződik.
Szólt arról a gondolatról is, amelyet az MSZP-s Szanyi Tibor mondott a minap: olyan kormány kell, amely az emberek szürke hétköznapjaival foglalkozik. Ha nem ezzel, akkor vajon mivel foglalkozott 2002 és 2008 között az MSZP? - tette fel a kérdést a Jobbik Magyarországért Mozgalom politikusa.
Az alelnök elmondta a pár véleményét a mostanában elharapódzó iskolai terrorról is. Hangsúlyozta, hogy napjaink helyzete egy hosszú folyamat eredménye, amely az 1980-as években kezdődött. A folyamat eredményeként a tanárnak nincs joga, csak kötelessége, a diáknak pedig nincs kötelessége, csak joga. Mindezen csak úgy lehet segíteni, ha az oktatási rendszer gyökeresen megváltozik - mondta Lipusz Zsolt.

Nincsenek megjegyzések: