Komcsi módszerekkel akarják megakadályozni Vonáék előadását a XIII. kerületben

Előzmények: előadás előtt 3 héttel szervezetünk helységet keresett (nem önkormányzatit) Angyalföldön Vona Gábor és Dósa István számára, hogy előadást tudjanak tartani. Megjegyzés: nem először! - áll a helyi Jobbik által szerkesztőségünkhöz (KURUC.INFO) eljuttatott beszámolóban. Alább a folytatás.

Nevezetesen a Tahi Centerben szerveztük le az időpontot. Mi becsületesen közöltük az üzemeltetési vezetővel, hogy politikai előadást szeretnénk tartani. Közölte velünk: nem érdekli, mit csinálunk, csak zajjal ne járjon.

Tudni kell a történethez, hogy a XIII. kerület vörös kommunista-liberális vezetése minden önkormányzati tulajdonú bérleményből "demokratikus" módon kitiltatta a Magyar Gárdát és rendezvényeit. Itt hangsúlyozni kell, hogy a Magyar Gárdát tiltotta ki, egy "kettős állampolgár" (gondolom, nem kell mondanom melyik mesterségesen létrehozott ország állampolgáráról van szó) önkormányzati képviselő javaslatára. Fenyegető levelet mellékelve, hogy mire számíthat az, aki enged, pl. APEH ellenőrzés, bérlemény bezáratása, egyéb megtorlás ...stb.

A mai nap kaptunk egy hívást az üzemeltetési vezetőtől remegő hangon, hogy milyen jellegű rendezvényt tartunk. Szabadkozott, hogy ő nem ilyen rendezvényre adott engedélyt, érezni lehetett hangján, hogy mögötte állnak a vörös gonosz beosztottjai, és hallani akarják, amit kommunista fővezérük parancsba adott.
Én elmondtam becsületesen azt, amit 3 héttel ezelőtt.

A vezető azonnal visszamondta a bérleti lehetőséget, főnökeire hivatkozva.
Természetesen beleegyeztünk, nehogy baja származzon az ügy miatt, mi is azonnal lemondtuk a rendezvényt.

Közben az alapszervezetünk elnöke hívott, miszerint megtudta, hogy Dr. Tóth elvtárs kiküldte a hivatal igazgatási osztályáról a vezetőket a Tahi Centerbe! Vajon miért? Elgondolkodtató, egyben elképesztő mit megmernek tenni!
"A kommunistáknál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára.
A kommunizmus nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így hív: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek, egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista. Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása úgy kívánja." Szolzsenyicin, Alekszandr

Nincsenek megjegyzések: