MSZP szerint, a jobboldal rehabilitálná az árpádsávos zászlót

Megjelent a szélsőjobb Hajdú-Biharban. A Jobbik és a Magyar Gárda pénteken Hajdúböszörményben trianoni emléknap keretében kísérli meg az árpádsávos zászló rehabilitálását, majd azt ceremóniális körülmények között átadná Kiss Attilának, a város fideszes polgármesterének. Aggasztó, hogy ezt az ott élő baloldaliak is kénytelenek akarva-akaratlanul végignézni - fogalmazott Juhászné Lévai Katalin, az internacionalista országgyűlési képviselő.

Az árpádásvos zászlót végleg száműzni kell a magyar közéletből, és nem a történelmi okoskodás, hanem több százezer magya ember halála miatt - húzta alá a kommunista politikus.

A rendezvény meghívójában a szervezők szabadságharcosnak titulálják Budaházy Györgyöt, és részt vesz rajta Balczó Zoltán, a Jobbik alelnöke is.

Világossá vált tehát, hogy tulajdonképpen nagyon is közel áll egymáshoz a Fidesz és a szélsőjobboldali (nemzeti szerk) Jobbik. Akinek eddig nem volt teljes mértékben egyértelmű ez az összetartozás, annak most már az lehet.

Orbán Viktor nyilvánosságra került szavai alapján a Magyar Gárdát két pofonnal elintézné és hazaküldené. Lássuk hát, kedves Viktor! Itt az alkalom mondta a hazaáruló politikus nő.

Nincsenek megjegyzések: