Kicenzúrázták a Jobbik gumigyár elleni hirdetését Gyöngyösön

2008-05-17. 14:09 Kuruc.Info

Olvasó: A JOBBIK Gyöngyösi szervezetének május 30-i demonstrációra feladott - és kifizetett - hirdetését kicenzúrázták a helyi független "Ingyen Piac" hirdetési újságból. Mondhatnánk, hogy példátlan esetről van szó, de nem. Mindennaposak Heves megyében az állampolgárok sérelmére a szélsőbalos városvezetés által elkövetett korrupciós cselekmények és az agymosás.

Ez a hirdetés nem jelenhetett meg:!


SÍRNAK GYÖNGYÖS HARANGJAI

ÖSSZEFOGÁS MÁTRAALJÁÉRT, AZ ORSZÁGÉRT A MAGYAR NEMZETÉRT

Mi Mátraaljaiak:

• Fejlett, korszerű mezőgazdaságot akarunk

• Ipari parkunkban élelmiszeripart akarunk. / konzervgyárat, élelmiszer-feldolgozókat, cukorgyárat, húsfeldolgozókat, fejlett korszerű borászatot, gyümölcsfeldolgozót, élelmiszerraktárakat, hűtőházakat./

• Mátraalján élőknek a mezőgazdaság, borászat és élelmiszeripar teremt munkát, versenyképes jövedelmet, megélhetést és ez jelent biztonságot az országnak.

• Európai szintű szanatóriumot, kórházat akarunk. Nem akarunk nyereségérdekelt kórház-üzemeltető miatt folyosókon, hideg kórtermekben „gyógyulni".

Mátraalja lakossága nem indiai Apollo Tyers Ltd gumigyárat akar!

Nem akarjuk az ország és környezetünk gyarmatosítását
Nem akarunk más népek kiszolgáltatott bérrabszolgái lenni
Nem akarjuk, hogy családtagjaink, gyermekeink vegyszerek és kóros betegségek áldozatai legyenek

Szándékos emberöléssel vádolják a Hankook gumigyár elnökét

"Az utóbbi két évben 13 – többségében negyven évnél fiatalabb – gumigyári dolgozó halt meg rákban, szív- és érrendszeri betegségekben, vagy agyszélhűdésben. „A Hankook Tire Co. menedzsmentje évtizedekig tudott róla, hogy a munkavállalók tisztázatlan hátterű betegségekben szenvednek és kinyomozták, hogy a halálukat a gyárban használt oldószerek és mérgező vegyi anyagok okozhatták" – mondta Park Eung Yong, a Hankook Tire Oldószerek és Mérgező Vegyi Anyagok Áldozatainak Bizottsága elnevezésű szervezet képviselője, mielőtt benyújtotta az ügyészségi feljelentést....."
(Környezettanulmányok hallgatnak a veszélyről)

Felhívás:

2008.május 30-án 16:00 órától indiai gumigyár ellen demonstrációt tartunk Gyöngyös Fő terén.

Minden felelősséget érző állampolgár jelenlétére számítunk.

kapcsolódó cikkünk

Nincsenek megjegyzések: