A Magyar Gárda válasza a rendbontóknak

2008.03.31.

ImageA tegnapi napon a Magyar Gárda ismét bebizonyította, hogy az ellene irányuló gyűlöletkampány eredménytelen volt, sőt, az ellenkező hatást érte el. A gárdisták létszáma megduplázódott, újabb 600 gárdista tett esküt a Szent Koronára. A rendezvény, ahogy az eddigi több száz rendezvényünk is, méltóságteljesen, a bejelentésnek megfelelő keretek között zajlott. Köszönet minden magyar honfitársunknak, akik a helyszínen velünk együtt élték át a felemelő pillanatokat. Köszönet a gárdistáknak és a kadétoknak, hogy vállalásukkal és fegyelmezettségükkel ismét tükröt tartottak a magyarság alvó fele és hazánk magyargyűlölő csoportjai elé.

Ahogy az lenni szokott, ismét akadt hat-nyolc identitászavaros, szánni való személy, akik megkísérelték elrontani az ünnepünket. A be nem jelentett, kelekótya rendezvényük még bohózatnak is gyenge volt, de annyit mégis elértek, hogy a médiában újra számtalan hazugság jelenhetett meg a Magyar Gárdával kapcsolatban.

Tegnap este több médium is arról adott hírt, hogy az illető személyeket gárdisták rugdosták meg és köpdösték le. Az ormótlan hazugságot az éj leple alatt a legtöbb orgánum csendben javította, persze helyesbítést nem közöltek. A Magyar Televízió Híradójának honlapján a közlemény kiadásának pillanatában még mindig a hazug információ szerepel (http://www.hirado.hu/cikk.php?id=270099). Fontos tudni, hogy a balliberális provokátorok akciójának idején a Gárda már rég elhagyta a teret, a gárdisták onnan kb. 200-300 méterre álltak. Mivel azonban a történelemben már történtek csodálatos események, kérjük a „takarítókat”, hogy mielőbb tegyenek feljelentést, hogy az igazság kiderülhessen.

Figyelemre méltó, ahogy egy be nem jelentett, nyilvánvalóan provokációs szándékkal szervezett rendezvényt a sajtó nagyobb része úgynevezett flashmob (villámgyülekezés) jelzővel illetett. Megható ez a tolerancia. Érdekes, hogy a kifejezés a tévészékház ostrománál senkinek nem jutott eszébe.

A Magyar Gárda továbbra is várja rendezvényeire a hasonló csőcseléket, mert rendzavarásaikkal újra és újra lehetőséget adnak arra, hogy az ország minden pontjára eljusson dinamikus fejlődésünk híre. Tapasztalataink szerint egyébként Erzsébetváros utcái bűzlenek az utcán heverő kutyagumitól. Itt a lehetőség egy rendkívüli, flashmob takarításra.

Vona Gábor, elnök
Magyar Gárda Egyesület és Jobbik Magyarországért Mozgalom

Nincsenek megjegyzések: