Életveszélyesen megfenyegették a Jobbik váci tagjait

1162850764 A sajtóban megjelent ominózus cikk - amely szerint a szocialisták nemkívánatosnak tartják létezésünket - és az azt követő, publicitást nyert közleményünk óta eltelt időben sem volt tétlen a Jobbik váci szervezete, hiszen a trianoni, Magyar Gárdával közös rendezvényünk komoly szervezési munkát igényel. Ennek egyik állomása volt, hogy a május 24-i taggyűlésünk után kollektíve igyekeztünk a posta parkba "terepszemlét tartani".

A helyszínen hamarosan megjelent két cigány származású férfi, akik alpári hangnemben cigarettát követeltek tőlünk. Miután kérésüket megtagadtuk, egyikük kijelentette, hogy kibelez (!) bennünket. Csupán létszámbeli fölényünknek köszönhettük, hogy atrocitásra végül nem került sor és további fenyegetések közepette eloldalogtak.

A közelgő rendezvényünkkel riogató helyi szocialista politikusok jól tennék ha inkább az egyre jobban elharapódzó utcai erőszakkal foglalkoznának, mert a társadalmi békére nem a méltósággal megemlékezni kívánó jobbikosok, gárdisták és szimpatizánsaik jelentik a veszélyt, hanem az indokolatlanul kedvezményezett helyzetben lévő, azzal folyamatosan visszaélő agresszív csoportok!

Jobbik váci szervezete

Nincsenek megjegyzések: