Őrült Gyurcsány: A Magyar Gárda tragikus örökség hordozója

A miniszterelnök a Magyar Gárdával és a Jobbikkal való teljes szakításra szólított fel mindenkit az MSZP Békenap című fővárosi rendezvényén, amely nagyobb rendbontás nélkül ért véget.

Mindenki szakítsa meg kapcsolatát azokkal, akiknek közük van a Magyar Gárdához, szüntesse meg kapcsolatát a Jobbikkal, a polgármesterek pedig ne adjanak helyet a Magyar Gárda felvonulásainak - szólított fel Gyurcsány Ferenc a második világháború európai befejezésének napján.
A kormányfő elmondta: olyan országban akarnak élni, ahol a parlamenti pártok nem működnek együtt a Magyar Gárda alapítóival. A miniszterelnök hozzátette: a szervezet a XX. századi magyar történelem legtragikusabb örökségének hordozója.


Az MSZP elnöke beszédében hangsúlyozta: az MSZP a demokratikus közép legelkötelezettebb pártja.

Nekem pedig az rémlik, hogy az MSZP az MSZMP és MKP utódpártja.

mszp-mszmp

Nekem az rémlik, hogy egy olyan tragikus örökséget hord a vállán az MSZP, mi az emberek százezreit tartotta félelemben, letartóztattak, deportáltak, körmöt téptek, kivégeztek. Demokratikus párt az MSZP (?), emlékeim szerint, mintha olyan politikát folytattak volna: "Aki nincs velünk az ellenünk", és bizony ezt az örökséget ma is érvényesítik, bár más módszerekkel, de ma is félelmet keltenek, "ellenségeiket" üldözik. Az MSZP-be annyira beleivódott az internacionalizmus, hogy ha ma egy párt, vagy mozgalom a Magyar érdekeket szolgáló irányt mutat, a Nemzeti érdekek mentén halad, az MSZP ellenséget kiállt, fasiszta veszéllyel riogat.

Végszóként, az MSZP-től kell elhatárolódnia minden tisztességes embernek, Gyurcsány Ferencetől és hasonszőrű elvtársaitól, kell megóvni a hazát.

Nincsenek megjegyzések: